De bewoners uit Utopia 2 krijgen een leuke mail over de dieren

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een leuke mail over de dieren

Twee dagen geleden zijn de dieren uit Utopia 2 opgehaald door dierenverzorgster Roos. Wanneer Franny en Brandon achter de computers zitten, ziet Franny een mailtje verschijnen van Roos. Roos heeft een filmpje gestuurd roept Franny door de silo. Yes reageert Hiske blij en ze loopt gelijk naar de computers toe. Moeten we even de groep bij elkaar roepen vraagt Franny. Ja antwoordt Hiske en ze roept snel Merel en Gerrit bij zich. Wat is er vraagt Merel geschrokken. Franny roept naar Merel over de mail. Mompelend loopt Merel naar boven. Is dat Leuk? Nou kom op ik zit in de finale zegt ze. Nou ik vind het wel heel leuk reageert Franny blij tegen Merel. Vervolgens gaat ze Gerrit halen. Wanneer Gerrit bij de computers staat, speelt Franny de filmpjes af. Ah leuk wordt er al snel gereageerd. Annie zegt Gerrit wanneer hij haar in het filmpje ziet. Na het zien van de filmpjes zijn de bewoners blij dat de dieren op een goede plek terecht zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *