Gerrit is niet blij met Brandon die met graffiti bezig is geweest

Gerrit is niet blij met Brandon die met graffiti bezig is geweest

Brandon is vandaag creatief aan de slag gegaan met zijn campagne om op hem te stemmen. Op de caravan waarin hij slaapt, spoot hij graffiti met de tekst Stem op Brandon! Wanneer Gerrit naar Franny loopt, ziet hij de graffiti van Brandon. Hij kijkt er even naar en vervolgens loopt hij de caravan binnen. Het ruikt hier naar spuitbus zegt hij tegen Franny en hij geeft haar een kus. Ja, Brandon is bezig geweest antwoordt Franny. Vervolgens vraagt Franny aan Gerrit wat hij ervan vindt. We zijn in het stadium gekomen waarin we alles moeten onder kliederen of zo? reageert Gerrit en hij geeft een aantal andere voorbeelden van andere bewoners die ook alles onder kliederen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *