Brandon wil een vragenvuur houden met de groep

Brandon wil een vragenvuur houden met de groep

Op Merel na hebben alle bewoners uitgeslapen. Wanneer Hiske de silo betreedt, begint ze meteen met het verhuizen van de meubels. Brandon snapt niet helemaal wat het plan is. Waar gaan de banken naartoe vraagt Brandon.Hiernaartoe, want dan kan ik de tafel daar neerzetten geeft Hiske aan. Brandon helpt Hiske een handje mee en komt op een leuk idee. Weet je wat misschien een leuk idee is? vraagt hij. Hiske weet niet waar Brandon naartoe wil. Het is misschien wel leuk om een vragenvuur te doen vanavond gaat Brandon verder. Hiske vindt het een leuk idee van Brandon, omdat de bewoners dan weer wat herinneringen op kunnen halen van vroeger. Ze heeft wel een puntje van kritiek. Ik wil geen vragen over met wie ik zou willen zoenen in Utopia zegt ze lachend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *