Franny wordt al emotioneel bij het idee dat Utopia 2 bijna stopt

Franny wordt al emotioneel bij het idee dat Utopia 2 bijna stopt

Alle bewoners zijn druk bezig met campagne voeren voor de finale, omdat iedereen die titel wil bemachtigen. Alleen vindt Franny dat ze door alle hectiek één belangrijk iets vergeten. Je hebt niet meer de tijd om te genieten van de plek zegt Franny tegen Brandon. Brandon geeft aan dat ze niet hoeft te stoppen met het genieten van Utopia 2, dit omdat ze druk bezig zijn met de finale. Het is voor een tijd ons wereldje en straks lopen we daar weer uit gaat Franny verder. En wordt al emotioneel bij het idee. Gaan jullie Utopia ook missen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *