Hiske en Franny helpen elkaar met campagne voeren voor de naderende finale

Hiske en Franny helpen elkaar met campagne voeren voor de naderende finale

Franny en Hiske zijn iets van plan. De twee pakken de vlogcamera van Merel en gaan op pad. De dames hebben namelijk het idee om een klein filmpje op te nemen voor de naderende finale. Aankomende woensdag gaat de poort voor de laatste keer open. Er is namelijk een live publiek aanwezig tijdens de finale. De camera loopt en de dames hebben besloten om elkaar een handje te helpen. De poort is nu dicht, maar aankomende woensdag gaat de poort voor de laatste keer open zegt Hiske enthousiast. We zitten nu natuurlijk in de finale, maar we willen allebei graag winnen vertelt Franny. Ze vervolgt, dus stem allemaal op Hiske door te sms’en of te bellen. Ja, en wil jij graag dat Franny wint? Stem dan allemaal op Franny gaat Hiske verder. Zijn jullie ook benieuwd hoe de finale gaat verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *