Hiske en Merel halen oude herinneringen naar boven

Hiske en Merel halen oude herinneringen naar boven

Merel en Hiske zitten gezellig samen aan tafel. De twee hebben een lunch bij kaarslicht en ze zijn wat oude herinneringen aan het ophalen. Na wat leuke anekdotes beginnen ze over de relatie van Jessie en Merel. Het is echt gek hè, hoe het is gelopen zegt Merel. Ja, voor jullie eerste date hadden we zo ons best gedaan. We hadden de hele Mongoolse tent leeggehaald vertelt Hiske lachend. Ik wilde het helemaal perfect maken vult ze aan. Het was een hele gezellige avond antwoordt Merel. En vertelt dat zij en Jessie absoluut niet verliefd wilden worden, maar dat is toch anders gelopen. Mijn god, wat hebben we allemaal meegemaakt zegt Merel met een lach. De dames genieten verder. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *