De bewoners krijgen veel mailtjes van Utopia 2 fans die bij de finale willen zijn

De bewoners krijgen veel mailtjes van Utopia 2 fans die bij de finale willen zijn

De bewoners staan allemaal boven achter de computers. Ze krijgen heel veel mailtjes binnen over de finale. De bewoners besluiten ze gezamenlijk te lezen. Maar ik vind het niet leuk om dit via de computer te lezen, zullen we ze dan uitprinten? geeft Merel aan. Ja zal ik alles even uitprinten en dan zo beneden verzamelen? reageert Gerrit. De bewoners vinden het een goed idee en Gerrit begint met uitprinten. Hiske wacht gespannen beneden terwijl Gerrit en Franny bijna klaar zijn met uitprinten. De twee komen vervolgens naar beneden en iedereen zit aan de grote tafel. Gerrit neemt het woord en legt uit wat de bedoeling is. Ze besluiten een selectie te maken uit de mailtjes. Gerrit deelt alle mails uit aan de bijbehorende bewoner. In elke mail wordt namelijk ook genoteerd wie de afzender zijn of haar favoriet is. Die bewoner leest dan het mailtje en geeft dan aan of die wel of niet de selectie doorkomt. Ik vind het wel heel jammer dat niet iedereen kan komen, dan moeten we toch een hoop fans teleurstellen zegt Hiske. De bewoners zijn het er mee eens, maar het is helaas niet anders. De mails zijn allemaal uitgedeeld en de bewoners beginnen met het lezen. Als er soms een leuk, grappig of lief momentje in zit wordt het ook even voorgelezen. Ah vind ik echt heel leuk dit geeft Gerrit aan. De bewoners vinden het hartverwarmend hoeveel lieve worden er in de mails zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *