Brandon en Hiske zetten de tent op, vanavond gaan de bewoners buiten slapen

Brandon en Hiske zetten de tent op, vanavond gaan de bewoners buiten slapen

Deze avond gaan de bewoners terug in de tijd en gaan buiten slapen. Hiske en Brandon hebben de taak op zich genomen om een slaapplek te creëren die hen doet denken aan de tijden van toen. De twee maken een rondje om te kijken waar ze het beste het kamp op kunnen zetten. Brandon geeft aan dat het ook gaat regenen vanavond. Hiske vindt dat alleen maar een leuke bijkomstigheid. Ze nemen het besluit om een kamp op te zetten naast het prieel. Ze hebben er behoorlijk plezier in, want tijdens het opzetten van de tent laten ze hun mooie zangstemmen rijkelijk horen. De harde wind werkt hen echter wel erg tegen. De tent vliegt alle kanten op. Ja dit wordt echt bikkelen, maar het wordt erg leuk zegt Hiske. Na hard door te hebben gezet staat de tent strak en netjes. De twee zijn trots op hun werk en gaan naar binnen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *