Er hangt een goede sfeer in Utopia 2, de bewoners houden een vragenvuur

Er hangt een goede sfeer in Utopia 2, de bewoners houden een vragenvuur

Afgelopen avond ging het er gezellig aan toe in Utopia 2. Franny heeft aan het begint van de avond een klein dans optreden gedaan voor haar mede bewoners. Dit werd erg goed ontvangen. Daarna nam Gerrit plaats achter de DJ set. Ondertussen was Merel bezig met schilderen. Alle bewoners zitten samen in de silo en het vuurtje staat aan. Iets later neemt Hiske de muziek van Gerrit over en neemt hij plaats aan de grote tafel met de rest van de groep. De bewoners wachten geduldig af tot ze het vragenvuur kunnen starten. Na een tijdje begint het vragenvuur. De bewoners zijn geïnteresseerd in de antwoorden die worden gegeven en er hangt een goede sfeer. Er word gelachen en serieus geluisterd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *