De finalisten van Utopia 2 brengen de nacht buiten door

De finalisten van Utopia 2 brengen de nacht buiten door

Als afgelopen avond het vragenvuur erop zit maken de bewoners zich klaar om naar bed te gaan. Maar ze gaan niet naar zomaar een bed, ze slapen namelijk allemaal buiten. Dit doen ze om nog een keer te beleven hoe het aan het begin van Utopia 2 was. Hiske ligt inmiddels al heerlijk in haar hangmat. Merel gaat nog even naar het sanitair gebouw en gaat daarna ook liggen op haar matras. Hiske geeft aan dat ze er erg veel zin in heeft. Gerrit en Franny zitten nog even boven achter de computer en Brandon zit beneden in de silo. Maar ook Brandon gaat al snel naar zijn tijdelijk bedje. Iedereen ligt in zijn bed, op Franny en Gerrit na. Nou ik moet zeggen, ik vind dit heel gezellig zegt Merel al snel. De drie liggen lekker bij elkaar en praten samen. Nu maar hopen dat ze de nacht goed doorgekomen zijn, wat zal de dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *