De notaris komt langs in Utopia 2 en maakt de publieksstemmen bekend

De notaris komt langs in Utopia 2 en maakt de publieksstemmen bekend

De spanning stijgt in Utopia 2. De bewoners zijn ervan op de hoogte dat het online stemmen voor de paspoorthouders is gesloten. Ze zijn nieuwsgierig naar de uitslag en nu is het moment daar. De notaris wordt op het terrein verwelkomd door Merel. Eerst wordt hem wat drinken aangeboden. Ik wacht even tot Brandon terug is zegt de notaris. Hij heeft twee zwarte enveloppen in zijn handen, die hij aan Merel gaat geven. Hij legt uit wat de inhoud van de enveloppen is, de eerste envelop heeft een toelichting, de andere bevat de uitslag. De notaris overhandigt de enveloppen aan Merel en vertrekt.

Merel opent eerst de envelop met de toelichting en leest deze voor. Ze legt uit dat de vijf stemmen allemaal voor één persoon zijn, degene met de meeste stemmen. Daar gaan we jongens zegt ze. En bouwt de spanning op. Brandon zegt ze. Met 42,3 procent van de stemmen uitgebracht door de paspoorthouders legt ze verder uit. Brandon schreeuwt het uit van blijdschap. Wauw zegt hij. Dat zijn veel stemmen reageert Franny. Met deze stemmen komt Brandon op een voorlopig totaal uit van negen stemmen. Echter kunnen de kijkers nog bellen en sms’en, dus dit is nog lang niet de uiteindelijke uitslag. Merel legt uit jaloers te zijn. Wat vind ik het k*t dat ik het niet heb gaat Merel te neergeslagen verder. Maar, ze spreekt Brandon nog toe dat ze het hem wel ontzettend gunt. Als ik het iemand had gegund, dan ben jij het eindigt ze. Zijn jullie het met de uitslag eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 471    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *