Brandon schreeuwt het uit van blijdschap nu de stemmen van de streamers bekend zijn

Brandon schreeuwt het uit van blijdschap nu de stemmen van de streamers bekend zijn

Nu de uitslag van de streamers bekend zijn, reageren de bewoners heel verschillend. Franny en Merel lijken enorm terneergeslagen over de uitslag. Brandon daarentegen lijkt niet te weten waar hij het geluk moet zoeken. Hij vult de uitslag in op de borden en gaat daarna meteen naar de caravan. Het is die jongen ook zo gegund zegt Merel. Gedeelde tweede zegt Gerrit. En ik derde reageert Franny. Er mag een wonder gebeuren, wil ik überhaupt nog enigszins ergens in de buurt ga komen. Ik bungel ergens onderaan zegt Merel op haar beurt. Ik lach wel, maar ik kan wel huilen voegt ze eraan toe. Ze verbazen zich ook over de hoeveelheid stemmen die Brandon heeft ontvangen. Dat is echt heel veel benadrukt Merel.

Buiten schreeuwt Brandon het uit van blijdschap. Yes roept hij boem. Hij zet trekt een sprintje naar de caravan supervet gaat hij verder. In de caravan legt hij de zwarte brieven weg. Wat een ziek groot compliment, hé. Thank you, thank you”, zegt hij hard op voor de streamers. Dit had ik alleen maar durven dromen. Hij legt de brieven neer op een mooi plekje en kijkt er even naar. Toppers, allemaal toppers besluit hij en loopt de caravan uit. Op 18 december zal de finale zijn. Bellen en sms’en kan nog tot en met woensdagochtend 18 december tien uur. Wie zal de uiteindelijke winnaar van Utopia 2 worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 123    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *