Merel belt een visagist, ze vindt dat de bewoners er goed uit moeten zien tijdens de finale

Merel belt een visagist, ze vindt dat de bewoners er goed uit moeten zien tijdens de finale

Merel vindt het wel een leuk en goed idee dat alle bewoners er goed uitzien tijdens de finale. Daarom besluit ze een visagist te bellen. De visagist lijkt het erg leuk en ze heeft ook tijd op de grote dag. Ze besluiten verder te praten over hoe en wat. De visagist vraagt bijvoorbeeld wat het budget is en hoe laat ze wordt verwacht. Merel vindt dit moeilijk te antwoorden. Ze besluit hier later op terug te komen, ze wil dit eerst nog even met de rest overleggen. De visagist legt ook uit dat ze de maten en stijl nodig heeft. Ze wil namelijk dat de bewoners zich op hun gemak gaan voelen tijdens de finale. Merel rondt het gesprek af en loopt daarna naar Franny. Merel geeft aan net gebeld te hebben en bespreekt het met Franny. De visagist wil al een hoop korting geven geeft Merel aan. Daarna zegt ze dat ze zit te denken aan een totaalbedrag van 500 euro. Franny lijkt het hiermee eens te zijn. Merel wil ook foto’s van iedereen maken en die naar de visagist sturen, zodat zij een idee heeft van de stijl van de bewoners. Wat vinden jullie van dit plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *