Merel belt, ze heeft een gift voor het goede doel

Merel belt, ze heeft een gift voor het goede doel

Merel heeft vandaag een drukke dag aan de telefoon. Nadat ze eerder gebeld heeft met een visagiste probeert ze nu een bedrijf aan de lijn te krijgen. Het bedrijf neemt niet op. Ik moet toch mijn poster hebben jongens. Als die banner niet binnenkomt weet niemand dat ik graag wil winnen zegt ze tegen zichzelf. Het telefoneren is daarna nog niet over, Merel toetst een nieuw nummer in. Dit keer krijgt ze wel aan de lijn wie ze wil spreken, namelijk de Voedselbank. Merel belt over het voedselpakket dat in Utopia 2 is samengesteld voor de Voedselbank. Ze geeft aan dat het pakket opgehaald kan worden. Helaas is het transport op dit moment niet beschikbaar dus er moet even een afspraak gepland worden. Er wordt afgesproken dat de Voedselbank gewoon langskomt wanneer hen dat schikt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *