De trofee van Utopia 2 is af en wordt onthult

De trofee van Utopia 2 is af en wordt onthult

Hiske, Brandon en Franny staan zijn met zijn drieën in de silo. De trofee staat buiten klaar, voor de onthulling zegt Hiske. Wat later gaat het drietal naar buiten. Hiske roept nog even naar Gerrit dat ze straks gaan beginnen met de onthulling. Gezamenlijk lopen ze naar de vuurplek, waar de troffee klaarstaat. De trofee, jeetje zegt Hiske. Jessie heeft hier knijterhard aan gewerkt en wij met zijn allen ook. En legt verder uit wat eraan is gedaan en dat de winnaar van Utopia de trofee mee naar huis mag nemen. Onder een klein tromgeroffel wordt de bedekking van de trofee afgehaald, waarna een luid gejuich te horen is. Een heel groot Utopia hart zegt Merel enthousiast. Iedereen mag van Hiske de trofee even vasthouden om alvast te oefenen. Vervolgens vertellen de bewoners  één voor één iets over hun eigen gecreëerde stukje. Wie zal de trofee in ontvangst nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *