Gerrit heeft een verrassing en onthult deze aan zijn mede finalisten

Gerrit heeft een verrassing en onthult deze aan zijn mede finalisten

Na de onthulling van de trofee heeft Gerrit ook een onthulling. Als iedereen is verzameld neemt Gerrit het woord. Beste finalisten, woensdag is het zover. Utopia gaat stoppen, dan hebben we de grande finale en wat belangrijk is bij een grande finale is een schoon terrein! Yes! zegt hij. En legt verder uit dat er straks een container binnenkomt zodat ze het terrein schoon kunnen maken. Ze kunnen dan alles wat ze niet meer kunnen verkopen of gebruiken in de container gooien. Gerrit rent even later vrolijk naar buiten. Attentie attentie. De container is gearriveerd roept hij door de luidspreker. Wat zal er allemaal worden weggegooid?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *