De mails van Utopia 2 fans blijven binnen stromen en de kachel wordt opgehaald

De mails van Utopia 2 fans blijven binnen stromen en de kachel wordt opgehaald

De silo loopt weer vol voor de vierde mededeling vandaag. Gerrit neemt het woord. Gisteren hebben we natuurlijk bekendgemaakt wie bij de finale mogen zijn en de mailtjes zijn er, alle reacties vertelt hij. Er wordt positief gereageerd op dit bericht. Franny begint snel met het sorteren van de e-mails. Brandon leest daarna één van de e-mails voor van een enthousiaste fan. Ook Franny leest een e-mail voor. Gerrit komt daarna naar beneden met een nieuwe lading. Ze blijven binnenstromen, het zijn er natuurlijk vijftig zegt hij. Wat later voegt Merel zich bij het gezelschap. Poes, de mailtjes zijn binnen zegt Franny. Merel geeft aan dat ze het niet leuk vind. En dan wachten jullie niet even op mij vraagt ze. Gerrit biedt zijn excuses aan.

Er is nog een ander ding wat de bewoners bespreken na het doorlezen van de brieven. Degene die de kachel heeft gekocht, heeft aangegeven vandaag de kachel te komen halen. Dat ding is heel zwaar hoor zegt Brandon. De bewoners praten over hoe dit probleem opgelost kan worden. Er zijn verschillende uitdagingen waar ze voor staan. Enerzijds is de kachel erg zwaar, anderzijds is de kachel nu erg warm en moeten ze deze dus op tijd laten afkoelen. Hiske stelt voor om de afspraak te verzetten. Merel geeft aan dat hij al onderweg is en dat de kachel vanavond weg gaat. Heel veel succes ermee zegt Brandon Die kachel krijgen we niet één, twee, drie weg getild en afgekoeld. Ik ga mijn handen er niet aan branden. Hoe gaan de bewoners deze problemen oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *