De vijf finalisten bespreken de naderende finale, ze zijn erg benieuwd

De vijf finalisten bespreken de naderende finale, ze zijn erg benieuwd

Merel heeft deze avond lekker gekookt voor de rest. De bewoners hebben het gezellig gemaakt in de silo. Zo is de tafel mooi gedekt en branden er grote kaarsen. De vijf finalisten schuiven gezellig aan de tafel. Ik krijg steeds meer een dit was hem dan gevoel zegt Merel. De andere bewoners geven aan dit ook te hebben. Ik heb zoveel zin in woensdag zegt Merel. Ik ben zo benieuwd naar alles voegt ze eraan toe. Gerrit laat weten dat hij veel van de gezichten al vijftien maanden heeft gezien en hij legt uit dat hij het best raar vindt als dat opeens voorbij is. Merel pakt het moment om de andere bewoners te complimenteren. We zijn al bijna een week met zijn vijven en ik vind dat we het echt goed hebben gedaan zegt ze. We hebben keihard gewerkt, we hebben orders weggewerkt, producten gemaakt, opgeruimd… Zullen de bewoners het laat maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *