De kachel in Utopia 2 wordt afgebroken

De kachel in Utopia 2 wordt afgebroken

Langzamerhand wordt alles in Utopia 2 afgebroken. Hiske, Brandon en Gerrit maken afgelopen avond de kachel in de silo los. Het lijkt een lastige klus te zijn, want de kachel zit goed vastgeschroefd. Franny en Merel komen even later ook helpen. Na een beetje puzzelen met het losmaken van de kachel, is het dan uiteindelijk gelukt. Lekker zegt Merel wanneer de kachel los is. O, het breekt reageert Gerrit geschrokken en hij gaat verder met de pijp van de kachel uit de muur te halen. De anderen helpen mee maar het werkt niet. Gerrit oppert een idee om de kachel op te tillen en vervolgens op de grond te leggen, zodat de pijp makkelijker uit de muur komt. Ook dit lijkt niet te werken en de bewoners besluiten om de kachel zonder de pijp op de kruiwagen te tillen. Als een echt team tellen ze af om met zijn allen de kachel op de kruiwagen te tillen. Wanneer de kachel in de kruiwagen ligt, brengt Brandon hem alvast naar buiten, maar de kachelpijp die zit nog steeds vast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *