Merel, Hiske en Franny zijn erg enthousiast over de bekende stylist die naar Utopia 2 komt

Merel, Hiske en Franny zijn erg enthousiast over de bekende stylist die naar Utopia 2 komt

Merel heeft een stylist gesproken die de bewoners wil stijlen tijdens de finaledag in Utopia 2. Ze is al erg enthousiast en ze loopt afgelopen avond naar Franny en Hiske om het nieuws met hen te delen. Franny en Hiske zijn ook enthousiast. Ik heb gekeken en hij doet de styling van heel veel bekende merken en televisieprogramma’s voegt Merel eraan toe. Ik ben blij dat het gelukt is reageert Hiske. Vervolgens voegt ze eraan toe dat ze alvast haar kleren kan gaan inpakken. Merel antwoordt dat ze het beste de kleren die ze die dag aan willen doen, nog even kunnen houden. Daar is Hiske het helemaal mee eens. Zullen de bewoners mooi gestyled worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:07

    Disteravond de uitzending van Utopia uitgezet het is niet meer om aan te zien er is iemand zo verwend bij het kinderachtige af ik hoop echt dat Brandon of Hiske wint.Die gun ik het echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *