Franny en Merel slapen samen in de boot, de vriendschap lijkt weer op te bloeien

Franny en Merel slapen samen in de boot, de vriendschap lijkt weer op te bloeien

Merel en Franny hebben afgelopen avond afgesproken om samen gezellig in de boot te slapen. Wat later hebben de dames zich klaargemaakt voor hun sleepover. Franny haar slaapspullen liggen in de boot en Merel maakt het nog even gezellig vanbinnen. De chips staat klaar en de dames lijken het gezellig te hebben. Ondertussen lezen ze hun agenda’s door en blikken ze terug op leuke momenten in Utopia 2. Ondanks dat Franny, Jessie eruit heeft gestemd, lijkt de vriendschap tussen hen weer op te bloeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:05

    De meeste bewoners zijn druk om het terrein in orde te krijgen en wie zit er weer achter de P.C. en voelt zich bespied. Ze heeft zo hard gewerkt/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *