Het Utopia 2 terrein wordt klaargemaakt voor de grote finale

Het Utopia 2 terrein wordt klaargemaakt voor de grote finale

De finale va Utopia 2 is nu echt in zicht. Zo zijn er een aantal bouwers druk met de voorbereidingen van het bouwen voor het podium en de tent voor de grote finale dag. Ondertussen zijn de bewoners zich klaar aan het maken voor de dag, behalve Gerrit. Hij was al vroeg op en is druk bezig met het voeren van zijn campagne. Zo heeft hij een houten plaat gepakt waarop hij met een spuitbus sprayt dat men op hem moet stemmen. Zal het terrein mooi worden voor de finale dag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 87    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *