Franny en Merel proberen te genieten van de een na laatste dag van Utopia 2

Franny en Merel proberen te genieten van de een na laatste dag van Utopia 2

Wat we nu gewoon moeten doen is genieten zegt Franny tegen Merel. Dit is misschien de laatste dag van Utopia 2 en we gaan niet wachten op een zwarte brief. We gaan leuke dingen doen voegt ze eraan toe. Vervolgens bespreken de dames wat ze uit Utopia 2 meenemen naar huis. Zo geeft Franny aan dat ze alle nagelspullen meeneemt. Weet je waar ik wel zin in heb, om gewoon lekker een muziekje aan te doen en lekker gek te doen gaat Franny verder. Gewoon om te vieren dat wij nog in Utopia zijn. Merel reageert erop dat het gek voelt dat morgen de finaledag plaatsvindt en dat ze zich nu al zenuwachtig voelt. Misschien kunnen we zo lunchen met ze allen? oppert Merel. Ja! En ik wil vanavond even lekker eten reageert Franny en de dames besluiten om eten te gaan bestellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *