De finalisten speculeren over de naderende finale

De finalisten speculeren over de naderende finale

Hebben we een beetje zin in morgen, jongens roept Merel in de silo. Ja klinkt het instemmend. De tafel is gedekt en de vijf finalisten eten gezellig samen de macaroni dat over is van afgelopen avond. En vanavond gaan we iets lekkers bestellen. Dan laten we ons nog één keer verwennen zegt Hiske en ze geeft aan dat ze zit te denken om sushi of Indisch te eten. De vijf finalisten lijken erg gespannen voor de grote dag morgen. Ze geven aan al erg zenuwachtig te zijn en ze bespreken hoe de finaledag zich morgen gaat vormen. Wie van ons gaat het presenteren morgen vraagt Gerrit zich af. De bewoners denken hardop na en Hiske geeft aan dat er waarschijnlijk niet één van hen het gaat presenteren maar dat er een presentator of presentatrice komt. Hiske hoopt op een knappe man en de bewoners benoemen met z’n allen een paar bekende presentatoren en presentatrices. Die tent jongens, dat wordt echt een spektakel. Als ik dat zo allemaal zie dan denk ik, wauw! zegt Hiske vervolgens. Ik heb er zo bizar veel zin in, echt ik kan niet wachten gewoon reageert Merel. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de finale?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *