De finalisten van Utopia 2 voeren volle bak campagne voor de finale

De finalisten van Utopia 2 voeren volle bak campagne voor de finale

Langzamerhand wordt het terrein van Utopia 2 omgetoverd voor de finaledag. Er is al een grote ronde witte tent opgezet en de vijf finalisten hebben hun campagne uitingen verspreid over het terrein. Zo hangt er van Merel een groot spandoek met haar foto aan de buitenkant van de silo en Brandon heeft zijn spandoek binnen in de silo gehangen. Hiske heeft vandaag samen met de andere bewoners een grote vlag opgehangen met haar foto erop. Deze hangt aan een grote vlaggenmast midden op het terrein. De afgelopen dagen hebben Gerrit en Franny ieder voor hun eigen campagne flyers gemaakt en Brandon heeft zijn trui bedruk met stem op Brandon. Wat vinden jullie van de campagne van de finalisten? En wie moet er Utopia 2 winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *