Oud bewoner Billy gaat de finale van Utopia 2 presenteren

Oud bewoner Billy gaat de finale van Utopia 2 presenteren

Plotseling gaat de poort open. Oud bewoner Billy stapt binnen. Daar zijn we weer zegt ze en is onder de indruk van de tent die wordt opgezet voor de finale. Ze gaat meteen op zoek naar de finalisten. Franny is de eerste die ze tegenkomt. Ze is ontzettend verbaasd dat ze Billy tegenkomt op het terrein. Ik kom jullie even wat nieuws brengen laat Billy weten. Als alle andere bewoners erbij zijn, laat Billy weten dat zij de grote Utopia finale van morgen zal presenteren. Er wordt hard gejuicht. Het is voor mij een hele eer, maar het gaat natuurlijk om jullie benadrukt Billy. En  vertelt ook dat het de kijkers en streamers veel bezig houdt buiten de poort van Utopia 2. Billy geeft aan dat ze graag iedereen apart wil nemen om het een en ander te vragen over de grote dag van morgen. Het wordt echt heel spannend eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *