Ivan vindt dat hij en Bas het meeste recht hebben op de titel

Ivan vindt dat hij en Bas het meeste recht hebben op de titel

Weet je al wat je met je stemmen gaat doen? vraagt Bas aan Ivan. Ivan geeft aan dat hij er nog niet uit is. Bas reageert dat dit bij hem ook het geval is. Ik vind dat ik het meeste recht heb op de titel gaat Ivan verder. En is zich ervan bewust dat iedereen zo denkt. Maar als ik het niet word, dan moet jij het worden gaat Ivan verder doelend op Bas. Hij wil dan ook volgens deze gedachtegang gaan stemmen. Mehmet, hartstikke leuk maar hij is het echt niet lacht Ivan vervolgens. En Demi en Fay? Alsjeblieft zeg gaat hij verder. Dit betekent dat er maar een iemand overblijft en dat is Bas. Bas geeft op zijn beurt aan dat hij op het moment in een soort spagaat zit. Doe gewoon wat goed voelt adviseert Ivan hem. Wat zal Bas met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. saskia at 18:05

  Hij heeft inderdaad het meeste recht, zeer zeker.
  Ivan verdient het en niemand anders.

  Dus hou op met jullie …..

 2. M.Hoedemaekers at 13:11

  Hoe arrogant kan je zijn als je zegt als laatste bewoner samen met Bas ik heb het meeste recht op de titel.
  Hoop echt van niet .😡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *