Bas twijfelt om zijn stemmen aan Fay te geven, het is niet eerlijk

Bas twijfelt om zijn stemmen aan Fay te geven, het is niet eerlijk

Gaat het goed Deem? Je ziet er zo zenuwachtig uit zegt Fay tegen haar zus. Demi kijkt op en laat weten dat ze ook erg zenuwachtig is. Ik weet niet wat ik kan verwachten voegt ze eraan toe. De twee gaan samen zitten om een berekening te maken wie op wie gaat stemmen. Wat nou als ik geen stemmen krijg? zegt Fay ongerust. Demi kan zich dat haast niet voorstellen en denkt dat ze zeker wel stemmen van Bas en Mehmet gaat krijgen. Je krijgt er sowieso twaalf hoor, van Bas zes en van mij zes voegt ze eraan toe. De dames proberen vervolgens te achterhalen hoe de positieve stemmen verdeeld gaan worden maar komen er niet uit. We hebben eigenlijk geen idee, het wordt straks echt een verrassing merkt Fay op. Ik kan niet meer helder nadenken zucht Fay. De twee proberen nog een plannetje te bedenken hoe Fay zoveel mogelijk stemmen kan krijgen. Misschien moeten we toch nog even met Bas gaan praten oppert Demi.

Wat later besluit de tweeling om toch met Bas te gaan praten, gaat hij echt wel zijn stemmen geven. Juist nu we het met elkaar moeten doen, gaat het niet zo goed tussen ons begint Fay het gesprek. Misschien heb je nu wel andere dingen afgesproken maar we hebben elkaar nodig gaat ze verder. Bas vertelt dat hij niet bezig is met het regelen van stemmen of het voeren van campagne. Demi en Fay leggen op hun beurt uit dat ze niet precies weten hoe ze moeten stemmen. Gaan we tactisch of op gevoel? zegt Demi. Het is dom dat wij elkaar er nog niet over hebben gesproken gaat ze verder. Bas geeft aan dat hij het begrijpelijk vindt dat de twee zes stemmen aan elkaar geven. Maar het is niet eerlijk als ik dan zes stemmen aan Fay moet geven en er twee keer drie stemmen voor terug krijg legt hij verder uit. En vindt het vervelend dat Fay er dan vermoedelijk met twaalf stemmen vandoor gaat en hij maar met zes. Daarom twijfelt Bas over de afspraak die er is gemaakt. De tweeling probeert hem met man en macht te overtuigen om toch zes stemmen aan Fay te geven, maar Bas blijft volhouden dat hij het niet eerlijk vindt. Wat zal hij gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *