Gaat Mylène binnenkort een opleiding in Utopia 2 volgen?

Gaat Mylène binnenkort een opleiding in Utopia 2 volgen?

Mylène en Dylan zijn in gesprek. Mylène heeft het gevoel dat ze een beetje stil staat, terwijl ze wel graag een heleboel wil doen. En doet een opsomming. Visagie, niks. Zangles, heeft vakantie. Modellen, nu nog niet. En geeft verder aan bezig te zijn met het zoeken naar iets, misschien aan een school want dat wil ze ook graag doen. Mylène vindt dat ze echt een mbo opleiding moet afronden. Ze is na het vmbo wel verschillende opleidingen begonnen maar heeft niets afgerond. Een andere optie die Mylène heeft is om misschien de vavo te doen om havo te halen. Dylan stelt een thuisstudie voor, dat vindt Mylène wel een goed idee. Ze geeft aan ernaar te gaan kijken. Zal Mylène binnenkort met een opleiding starten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *