René vindt dat Beau niet zo moet zeiken

René vindt dat Beau niet zo moet zeiken

Gisteren heeft aannemer Wim verteld dat er in de diva villa per direct niet meer geslapen mag worden. Vandaag is er al veel gedoe over geweest en hebben een aantal bewoners hun mening er al over gegeven. René en José hebben elkaar vandaag nog niet zoveel gesproken over hun toekomstige slaapplek. Dus gaan ze nu het gesprek met elkaar aan. René laat weten dat hij graag een carport wil bouwen van gebruikte materialen. Die kunnen ze dan om de caravan heen zetten voor extra bescherming. José vreest op haar beurt dat ze dan niet voor 500 euro klaar zijn. En er is al zoveel commotie over het slaapplekprobleem zelfs van Beau voegt ze er wat terneergeslagen aan toe. Beau moet niet zeiken reageert René fel. José vindt het frappant dat alle mannen voor zijn en de vrouwen veel problemen maken. Hier vindt René niks raars aan, dat zijn vrouwen jij bent de enige die anders is leg hij uit. Beiden hopen dat er snel uitsluitsel komt en er een compromis gevonden kan worden waar iedereen in Utopia het mee eens is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *