Johan vraagt Madilia mee op een knuffel date

Johan vraagt Madilia mee op een knuffel date

Johan en Madilia liggen op de bank in de woonkamer. Terwijl hun mede bewoners  oplossingen proberen te verzinnen voor de slaapplek van José, flirt Johan erop los. Johan is van plan een knuffelavond te organiseren voor zichzelf en Madilia. Johan vraagt dit aan Madilia terwijl iedereen erbij zit. En Madilia reageert hier geschokt op, ze vraagt aan hem hoe hij dit voor zich ziet. Gewoon lekker knuffelen, lief zijn voor elkaar en lekkere dingetjes eten in de boot antwoordt Johan. En benadrukt dat hij daar behoefte aan heeft. Tot zijn verbazing stemt Madilia al lachend in om een knuffelavond te houden in de boot. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *