Gerrit, Hiske en Jordie praten over het leven in Utopia 2

Gerrit, Hiske en Jordie praten over het leven in Utopia 2

Gerrit wil afgelopen avond graag post schrijven en moet daar goed over nadenken. Samen met Hiske praten ze wat bij en hebben ze het over alledaagse dingen. Zo komt ook het feest ter sprake waarin Gerrit en Jessie hun zomerhit moeten presenteren. Waarom ga jij niet helpen met de organisatie vraagt Gerrit aan Hiske. Dat doet Merel toch al? antwoordt Hiske. Ja maar jullie zijn dan een leuk duo. Hippie en diva gaat Gerrit verder terwijl hij moet lachen. Ook Hiske schiet in de lach. Kort hierna komt ook Jordie erbij. Waar hebben jullie het over vraagt hij geïnteresseerd. Ik hoop dat ik jullie in een boeiend gesprek stoor voegt hij eraan toe. Jordie mag er bij komen van de twee. Ook met Jordie hebben ze het over van alles en nog wat. Wat vind je nou eigenlijk van je Utopia mama vraagt Gerrit aan Jordie, doelend op Alexandra. We zijn een grote familie toch? Maar ze is wel dan voornamelijk plastic antwoordt Jordie. Het drietal schiet in de lach. Plastic, fantastic eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *