Mylène is boos op Franny, gaat de fotoshoot voor haar panty merk nog wel door?

Mylène is boos op Franny, gaat de fotoshoot voor haar panty merk nog wel door?

Mylène heeft een leuke opdracht gekregen via de e-mail, waarbij ze voor een pantymerk foto’s zou maken. Ook Franny zou model staan voor de foto’s. Mylène heeft aangegeven bij Franny dat ze dit afgelopen avond zouden doen maar wanneer Mylène komt kijken bij de kledingkeuze van Franny lijkt ze geïrriteerd. Franny geeft aan weinig kledingkeuze te hebben dit omdat er veel kleding in de was zit of vies is. Dan maar een andere keer zegt Mylène terwijl ze teleurgesteld wegloopt bij Franny. Waarom loop je nou weg probeert Franny te vragen aan Mylène. Ze geeft aan dat ze dit al ruim van te voren aan Franny had gevraagd en daarom niet lijkt te snappen dat ze geen kleding heeft. Dan niet hoor eindigt Franny geïrriteerd. Als Franny er langer over na heeft gedacht, wil ze toch graag haar excuses aanbieden. Ik wil mijn excuses aanbieden zegt Franny met tranen in haar ogen tegen Mylène. Mylène vangt het goed op en geeft haar snel een knuffel. De twee lijken elkaar alles te vergeven en beginnen hierna aan de fotoshoot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *