Naomi en Gina willen een stripper regelen

Naomi en Gina willen een stripper regelen

Gezien het feit dat Gabriëlle binnenkort 33 kaarsjes uit mag blazen willen een aantal bewoners haar verrassen. Zo hebben Gina en Naomi een idee die ze in werking hebben gezet.

De twee dames zitten op de bank met de telefoon. Ze willen een speciale verrassing regelen voor Gabriëlle. Volgens Gabriëlle wordt ze niet 33 maar 25 en dat wordt dan ook gevierd. Volgens Gina en Naomi hoort er een speciale verrassing te komen. Laten we een magic mike regelen voor Gabs, hij hoeft niet helemaal naakt stelt Gina voor. En met een magic mike bedoeld Gina een stripper. Naomi ziet het ook wel zitten en de twee gaan op internet zoeken. Het zijn wel mooie mannen, Gabs wordt helemaal leip fluitsert Gina. Na de juiste man gevonden te hebben gaan de dames direct bellen. Na een kort gesprek is alles geregeld. Een mooie man die een kwartier lang gaat dansen voor Gabriëlle. We zijn benieuwd wat ze ervan gaat vinden, wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *