Heeft Cees het nog wel naar zijn zin in Utopia?

Heeft Cees het nog wel naar zijn zin in Utopia?

Stefanie besloot vanmiddag het gesprek aan te gaan met Cees. Volgens Stefanie is er iets aan de hand en probeert dat uit te vissen. Dit deed ze buiten bij het rokersbankje.

Als de twee zitten vraagt Stefanie wat er met hem aan de hand is. Cees antwoordt dat hij niet zo goed weet waar Stefanie op doelt. Wat hem wel opgevallen is is dat mensen hem een beetje afsnauwen. Maar of dat te maken heeft met het feit dat er iets aan de hand zou zijn met hem weet hij niet. Hij ziet dat als iets wat is gebeurd, en daar hoeft hij verder niet zoveel mee te doen. Bas komt er vervolgens bij zitten en vraagt of Cees zich afgesnauwd voelt. Weet je antwoordt Cees, als dat zo meteen weer bij een ander terechtkomt, dan ben ik weer aan het roddelen. Stefanie is er klaar mee als ze dat hoort. Volgens haar zijn ze met vijftien bewoners en iedereen moet het naar zijn zin hebben. Volgens Stefanie zien meerdere bewoners dat Cees het momenteel niet naar zijn zin heeft. Cees antwoordt dat hij het prima naar zijn zin heeft en ontkent het dus. Bas vindt dat Stefanie nu op moet houden, je stelt Cees aanvallende vragen en je kunt best rustiger aan doen voegt hij eraan toe. Volgens Stefanie neemt Cees een puberale houding aan en zo heeft ze ook geen zin meer in een gesprek. Cees klaagt gewoon verder dit keer over de horecakeuken en Stefanie laat nog maar eens blijken dat ze er he-le-maal klaar mee is. Het is misschien verstandig als je nu weggaat, anders loop ik weg, geen probleem. Maar ik ben er echt klaar mee, Cees voegt ze eraan toe. Barst vanavond nog de bom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ann at 19:37

    Aanvallende vragen, zeft bas tegen stefanie??? Jeetje en cees doet dat zelf nooit??
    Nee is waar, cees doethet verkapt, net als bij rowena en cees vraagt aan bas om erotishe houdingen tedoen bij hem, jee cees vertrek aub en begin je eigen Utopia..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *