Rowena wil niet als stagiair behandeld worden

Rowena wil niet als stagiair behandeld worden

Rowena zit sinds kort bij de organisatie van de markt, en besluit met Ivan en Bjorn te gaan zitten. Ze wil namelijk niet als stagiair worden behandeld.

In het kantoor spreekt Rowena de twee aan, ze is benieuwd wat Ivan en Bjorn nou precies van haar verwachten. Wat zijn mijn taken en hoe kan ik deze het beste uitvoeren? Bjorn vertelt dat ze stapje voor stapje alles gaan leren. Want als je het nu alleen gaat doen dan ga je verzuipen. Stapje voor stapje is ook fijner voor jou. Je zit nu in een hectische markt. We hebben maar drie weken aldus organisator Bjorn. Rowena benadrukt dat ze geen half werk wil leveren, het moet goed zijn of anders niet. Bjorn benadrukt dat hij geen cursus wil geven omdat er nu eenmaal weinig tijd is. De tijd is te kostbaar om nu alles te gaan uitleggen voegt hij eraan toe. Ivan wil afspreken met Rowena dat ze voorlopig alleen de e-mails verstuurd en beantwoordt. Ze moet gewoon werken in de praktijk. Ivan benadrukt dat de tijd nu echt te kostbaar is om een cursus Excel te geven. Als we dit zo horen is Rowena dan wel een goede aanwinst voor de organisatie van de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *