Gina wil dat Mark niet voor haar in Utopia blijft

Gina wil dat Mark niet voor haar in Utopia blijft

Nu Utopia 2016 door gaat zullen bewoners mogen beslissen of ze nog een jaar extra blijven. Mark lijkt te twijfelen en dat wordt besproken door Gina en Gabriëlle.

De dames lopen buiten door het zonnetje als Gabriëlle vraagt hoe het nu met Mark gaat. Gina antwoordt dat het niet zo lekker loopt. Gisteren hadden ze ook een discussie. Toen zou Mark gezegd hebben dat als Gina uit Utopia gaat hij ook mee gaat. Maar als Gina blijft dan blijft Mark ook. Toen heb ik gezegd dat hij echt niet hoeft te blijven voor haar. Maar Mark zei dat hij mij niet zo lang wil missen. Voor mij kwam dit uit het niets dat Mark zei dat hij zijn dilemma wel alleen zou oplossen. Maar we moeten dit samen oplossen voegt ze eraan toe. Gabriëlle denkt dat Mark het gewoon moeilijk heeft in Utopia. Hij zit in zijn emoties, denk ik voegt ze eraan toe. Gina vindt echter dat Mark zijn ruggengraat moet gaan zoeken, dit heb ik gisteren ook tegen hem gezegd. Je kunt niet iemand de grond in stampen als hij zich al zo voelt! aldus Gina. En ik heb besloten dat ik Mark een beetje van mij af ga duwen. Ik heb nu het gevoel dat ik hem te veel tegen hou in zijn besluit om te gaan of te blijven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Wil at 16:44

    Wel ja Gina, mark van je af duwen?????? Word hij dan minder verliefd???? Volgens mij vind je het niet erg als hij er uit gaat, als ik jou zie als er drank is, Vreselijk!!!!!
    Mark is veel te goed voor jou, jij verdiend een schop onder je kont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *