Gesprek tussen Wilco en Mark: de irritaties!

Gesprek tussen Wilco en Mark: de irritaties!

Wij volgen het gesprek tussen Wilco en Mark.
In het gesprek wordt al snel duidelijk dat Wilco en Mark zich enorm irriteren aan een aantal Utopianen. Vooral Mark is zwaar geïrriteerd. Wilco en Mark hebben het gevoel dat ze iedereen steeds moeten blijven motiveren anders gebeurt er niets. En dat vinden ze onnodig. Ze geven als voorbeeld het filmpje wat Bjorn voor Valentijn zou maken. Mark heeft meerdere malen aan Bjorn gevraagd hoever hij met het filmpje is….. vervolgens komt er géén filmpje!
LauraB wordt ook de heren benoemd en ze vinden dat ze een positieve invloed heeft op de sfeer binnen Utopia. Het nadeel van LauraB is dat ze aan projecten begint die ze vervolgens niet afmaakt.
Patrick wordt ook benoemd, hieraan stoort Mark zich het allermeeste! Als het aan Mark ligt gaat Patrick er de volgende eliminatie uit! Hij zegt ook: “Ik zit zo te wachten op die stemming. Eén, twee, drie voor Patrick. De ene dag scheldt hij me vol, de andere dag laat hij me zijn tattoo zien. Dat gaat nergens over. En als je wilt praten moet je meteen komen praten. Ik zeg je Patrick hoort hier gewoon niet thuis. Ga terug in de goot liggen. Ik ben zo klaar met die man”.
Vinden jullie ook dat Mark, onze boekhouder, terecht is gefrustreerd door Patrick?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Andre at 16:05

  Mark is achterbaks doet geheimzinnig met de boekhouding misschien eens een kas controle door de B.V. het geld is van de B.V. en niet van MARK

 2. Anna at 09:37

  Het is eigenlijk jammer dat de nominatie miv januari naar één maal per twee maanden is gegaan. Ik vind dat de actie van Ivan heel goed is geweest door mensen met elkaar te ‘verbinden’en ze allemaal een opdracht te laten maken. Daarna is het weer wat positiever geworden. Een ideale samenleving zal er niet snel komen maar er kan van sommige Utopianen meer inzet verwacht worden.
  Op naar de volgende Utopiaan die een goede actie verzint om iedereen actiever te laten zijn.
  Beschuldigingen naar mensen toe heeft geen zin……. Je zal er maar zitten, ik zou er niet tussen gezet willen worden. Ik kijk weer met iets meer ‘plezier’ maar 1 jaar Utopia zou genoeg zijn geweest.

 3. Ladybug at 04:34

  Opvallend is nu de stemming er aan komt Patrick zich koest houdt en al minstens 6 x tegen Chris heeft gezegd dat hij zijn kist wel voor hem over de schutting wil gooien. Vies eng figuur. Nu ligt alle negatieve aandacht bij Chris en dat komt die niksnut van een Patrick heel goed uit. Chris is een rare maar werkt zich uit de naad. Al heb ik geen hoge pet op van Mark; hij dóet tenminste wat.Patrick , Bjorn Naomi en Gaby doen helemaal geen fluit dus…eruit.
  Hopelijk heeft de nieuwkomer een goede kijk op de groepsleden.

 4. helen at 02:23

  Hallo,ik vind het jammer dat zo veel negatieve dingen gaande zijn en eigenlijk erheen sten ronde moet komen weg met de mensen die alleen maar negatieve invloed op de groep hebben, dus allemaal er uit die negatieve invloed op de groep hebben dus wat mij betreft blijven dan maar een paar mensen over en dan kun je aan een nieuwe utopia beginnen. Zo als het bedoeld was alles samen. Gr helen jongman

 5. Yvon Janssen at 22:21

  Ik vind wel dat Mark dat mag zeggen,wie heeft een grote mond van loop jij de poort maar uit,tegen Cris PATRICK,als je zelf iedere keer zo laat gaan als die Pat.. Dan kan je beter een beetje rustg zijn,maar hij heeft weer eens de grootste mond en hangt de moraalridder uit,voor zo lang als het duurt.
  Cris zei toch ook dat hij altijd ruzie maakt.
  Wat Cris betreft hij is anders en ze schatten hem ook niet op waarde in,buiten het feit dat Colinda hem geregeld geen eten maakt,belachelijk vind ik dat.
  Als ik die jongen was zou ik ook rebelleren!!!!

  • Manon at 23:47

   Helemaal mee eens yvon! Je ziet nu goed hoe er spelletjes gespeeld worden, ik heb patrick nog nooit zo rustig gezien als de afgelopen dagen.. En ik mag hopen dat ze niet allemaal op chris gaan stemmen, de enigste die eerlijk is en hard werkt! Maar het zal wel zo zijn! Van mij mogen patrick en laura b er direct uit!

 6. rina at 22:00

  Mark mag zulke dingen inderdaad niet zeggen dat is kwetsend, maar Patrick kan mensen ook heel erg kwetsen dus!! Ik vind dat Patrick en chris er niet horen zij hebben alle twee een gedrags probleem. De een werkt wel hard maar is vreemd en de ander schaft van alles aan en doet er niets mee. Wilco kan een stoker zijn maar op een subtiele manier en is een harde werker. Het is goed dat er weer een stemmings ronde komt. Dat zet ze allemaal weer aan het denken en fris bloed komt er in.

 7. Tineke at 21:30

  Mark kletst uit z n nek, bah wat een naar mannetje mee loper met Wilco, nee hij zegt maar wat. Het is wel zo dat Patrick wisselende buien maar dat is sinds dat Wilco er is. Wie zegt nu terug in de goot nou dat zegt heel wat over zich zelf nee zoiets hoor je niet te zeggen en andere kwetsende op merkingen, nee mark en Wilco gaan er maar uit dan is er misschien wat meer fatsoen.
  Patrick had wel wat rustiger in relatie met colinda moeten staan, maar goed colinda bleef zolang door zeuren dat ik dacht nu kan die wel weer

  Dus mark heeft geen gelijk, zeker de woord keuze is zeer ongepast.

  • David Brigham at 22:50

   Mee eens, Tineke — ondanks z’n (grote) “probleempjes” mag ik Pat meer dan Mark (die al zo lang hij er in zit bijna de impopulairste is in de polls). Bovendien, met types als Mark kun je gewoon geen programma vullen.

   • adriana46 at 23:11

    David: precies! Met Mark kun je inderdaad zeker geen programma vullen.
    Over “vullen” gesproken, ik vraag mij af, hoever onze Mark, onze boekhouder zijn eigen zakken vult…… zijn inhaligheid toonde hij op een schandalige manier toen het over de inkomsten van Le Luifel ging.

    Trouwens, momenteel is het rustig met de plannetjes omtrent Le Luifel……

    Dan mag Mark zeker wel een opmerking plaatsen richting Bjorn en LauraB dat de projecten niet “afgemaakt worden”, nou Mark jullie hadden toch verbouw plannen, plannen voor een 2e Le Luifel, nadenken over de eisen van de brandweer. ?? Wat gebeurt er Mark…? Ook de plannen in de ijskast… of diepvries….?

    • Mjo at 13:10

     Helemaal met jullie eens @Tineke, @David Brigham en @adriana46.

     Ik vertrouw die Mark voor geen meter. Ook vaak dat lachje op z’n gezicht, zoooooo irritant.

     Is in Utopia eigenlijk wel eens een kas- of accountant controle op gezette tijden??? (die is er zelfs nog bij de kleinste vereniging) Of kan Mark maar gewoon z’n gang gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *