Utopia magazine, samenwerking moeizaam.

Utopia magazine, samenwerking moeizaam.

Utopia magazine

De toekomst van het Utopia Magazine, wordt door Gabriëlle en Patrick besproken. De afgelopen dagen waren er al meerdere discussies over de vormgeving. Dit is de taak waar Patrick verantwoordelijk voor is.

Utopia magazine, Gabriëlle en Patrick

Gabriëlle geeft aan, geen zin meer te hebben om op Patrick te wachten. Niet meer te wachten, betreffende de vormgeving. Patrick vraagt zich af waarom Gabriëlle eerst heeft gezegd, dat zijn werk de “bom” was en daarna weer zegt, dat het niet is wat ze zoekt.

Patrick kan slecht tegen deze  onduidelijke signalen en zegt Gabriëlle (aangezien ze hoofdredacteur is), dat ze zich ook als een redactrice moet gedragen. Volgens Patrick  moet Gabriëlle  zakelijk gezien, elke dag, minimaal één interview houden. Dit om het magazine op tijd te kunnen vullen. Gabriëlle vindt dat zij genoeg haar best doet. Patrick’s mening is dat zij echt elke persoon die Utopia binnenkomt moet interviewen.

Patrick geeft aan meer tijd te willen hebben dan drie dagen. Dan vindt  hij het prima om de vormgeving weer op te pakken. Patrick wordt weer verantwoordelijk voor de vormgeving.

Utopia magazine blad 3

Wij zijn enorm benieuwd wat het resultaat zal zijn. Wat denken jullie wordt het Utopia Magazine een succes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yvon Janssen at 10:46

    Met Patrick erbij sowieso niet!!!heeft die man iets fatsoenlijks afgeleverd!Dacht het niet!!
    Onze meester hij geeft iedereen de schuld voor wat ze hem allemaal af genomen hebben maar hij heeft ons nog niets laten zien.

  2. mopperkont at 09:06

    Utopia magazine is geen vraag naar andere magazines hebben al moeite om he hoofd boven water te houden en zeg nou zelf zijn dit de aangewezen personen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *