Utopia vervolg nieuws; 15 februari

ondertussen in Utopia....

Wat er zich 15 februari nog verder afspeelde op het Utopia Terrein:

 • Colinda bespreekt met Bjorn, LauraB en Joey de  problemen
  met Chris.
  De tuinman werkt hard, maar ligt momenteel niet lekker in de groep. En volgens Colinda komt dat, omdat hij met niemand door één deur kan. “Wij zijn volgens hem allemaal huichelaars”, zo geeft Colinda Chris zijn woorden weer.
 • Reden van de relatiebreuk
  Joey vraagt aan Nicole waarom Ivan eerst heel romantisch naar haar toe deed en dan vervolgens een einde aan de relatie maakt. Nicole legt uit, dat haar ex een tijd geleden een brief had geschreven, waarin hij zich heftig uitliet over Ivan. Ivan heeft toen gekeken hoe zij hiermee omging en blijkbaar heeft zij in Ivan’s ogen niet goed gereageerd op de brief.
 • Tranen
  Na het familiebezoek van Giorgio heeft Naomi een rot gevoel. Naomi heeft het gevoel dat ze in de weg zit. Giorgio zegt tegen Naomi, dat zij zich nergens zorgen over hoeft te maken. Giorgio vertelt Naomi, dat zijn moeder hem enkel heeft gewaarschuwd over de dingen die hij met haar doet. Toch wordt Naomi emotioneel en ze heeft het gevoel dat ze een tussenstation voor Giorgio is.
 • Rommel Nicole en LauraB irriteren zich aan de rotzooi in de loods. Zij blijven steeds maar opruimen, maar de rest heeft er lak aan en helpen niet mee. Nicole geeft aan er klaar mee te zijn. Tevens is Nicole nog enorm boos, zoals ze aan Naomi vertelt. Ze heeft nagedacht over haar relatie met Ivan en ze is er nu achter dat ze een beter iemand verdient.
 • Leuk hoe Chris ineens aangeeft expres dwars te gaan liggen in de groep! Hij vertelt Gaby dat hij zich niets van de groep aantrekt. “Dat doe ik puur om het feit van: mensen hoe jullie tegen dingen aankijken, daar doe ik niet aan mee”, aldus Chris.
 • Heftig: de eerste tattoo voor LauraB. Na heel wat overleg is het eindelijk een feit: LauraB krijgt haar eerste tattoo van haar liefje Joey. Even goed nadenken over de exacte plaats voor de tatoeage. En het wordt haar pols. LauraB toont trots haar tattoo aan alle inwoners. Iedereen reageert heel enthousiast                          tatoeage lauraB 2

Zou dit betekenen dat er meer tattoo’s komen op korte termijn. Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *