Chris wederom populairste bewoner

Chris wederom populairste bewoner

Ondanks een heftige week waar Chris zich van verschillende kanten heeft laten zien beland hij wederom op nummer 1. En is hij dus de populairste bewoner van deze week met 28,27%. Niet ver daarachter volgt Gabriëlle met 18% en Laura sluit de top 3. Benieuwd naar de volledige uitslag? Kijk dan snel hieronder!

De volledige uitslag:

 1. Chris 28,27%
 2. Gabriëlle 18.66%  
 3. Laura 13.39%  
4. Wilco 8.81%
5. Nicole 8.26%
6. Giorgio 5.72%
7. Ivan 4.18%
8. LauraB 3.36%
9. Joey 2.06%
10. Patrick 1.67%
11. Naomi 1.4%
12. Bjorn 1.32%
13. Mark 1.24%
14. Gaby 0.85%
15. Colinda 0.79%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. lena at 14:58

  Chris verdient de eerste plek. Hij is de enige die hard werkt in utopia en de enige die zich niet laat beïnvloeden. Laura hoort sowieso niet op plek drie nieuwsgierige roddeltante. Collinda zit op de juiste plek.

 2. Druif at 14:19

  Wat hebben mensen met een geestelijke beperking zoals ik iedere keer het woord mongool te maken in Utopia . Ik erger er me rot aan .
  Ze moeten daar die rand debielen in Utopia eens een x opvoeden met normen en waarden . Ze kunnen heel veel leren van deze mensen, en zullen zeker zich niet zo gedragen als de bewoners van deze hoerenkeet. Men. De mol doe hier een wat aan en toon ballen!

 3. joyce madarie zweers at 14:09

  nee , ben ik niet mee eens , colinda verdient die plek nu , hadden ze het me vorig jaar gevraagt , zou ik zeggen , nee ze verdient die plek niet , maar nu verdient ze die plek zeker , vergeleken met vorig jaar , ken ik haar zo niet meer terug , op het moment heeft ze een k*tkarakter , wat haar ook niet staat . erg bitchie , ik ben nu ook klaar met der , als ze niet veranderd , mag ze gauw naar huis . heeft ze ook van wilco geleerd dat steuken , bah

 4. iVon at 12:48

  @Anna, dat Colinda geen eten meer (mee) maakt voor Chris, dat is hij zelf schuld. Ondanks dat hij dan een “harde werker” is, geeft hem nog niet echt recht, om als een uitgehongerde, het eten “aan te vallen”. Zonder rekening te houden met zijn medebewoners die ook willen eten. Ik vind zijn gedrag omtrent het eten redelijk onbeschoft. Bovendien is hij ook door zijn medebewoners hier meerdere malen op aangesproken. Was dus gewaarschuwd.

  Ik ben absoluut geen fan van Colinda, maar met dit standpunt van haar, ben ik het daar toch wel mee eens. Wie (Chris) niet leren wil, moet maar voelen.

  Ook ik vind het vreemd, dat Chris 1ste staat. Het enige waar hij afgelopen week/tijd goed aan heeft gedaan is, het aankaarten van de problemen met de kachel/open haard. Maar dan vind ik het ook weer niet juist, op de toon waarop hij dit dan weer zegt. Bijvoorbeeld enige tijd geleden tegen Laura. Zojuist kun je toch ook op een andere toon zeggen??? Ondanks dat hij gelijk had.

 5. Toet at 10:02

  Chris is niet bang om zijn mening te geven zeker tegenover Ivan.Wat de kachel betreft heeft hij groot gelijk.Niet spelen met levens .Verder iets minder ruzie.

 6. anna at 09:43

  eindelijk is collinda op de plaats waar ze hoort en dat heeft ze te danken omdat ze niet tof is…. verwisseling van de een op ander ,geen eten maken voor de enige harde werker chris heel l*llig hoor voor een vrouw op die leeftijd dat doe je misschien als je een bakvis bent maar ja ze kan niet tegen de waarheid en dat verteld chris haar.

  • BK at 10:04

   Ik ken Colinda redelijk goed en ik mag haar ABSOLUUT NIET!!! Maar ze heeft gelijk dat ze die mongool geen eten geeft. Ik zou me eigen zo ook nooit laten behandelen door iemand. Sterker nog als hij dat mij bij zou doen, dan zal ik door de politie opgehaald worden en voorlopig niet vrijkomen.

   • anneke at 19:01

    Het woord mongool is wel heel erg vraag me af of je weet hoe een mongool is en eruit ziet had bij mij in de straat 2 mongolen en die zagen er niet zo uit maar waren heel lief.
    daarom zal ik het goed vinden als er niet mensen uitgescholden worden voor mongool hij moet naar een inrichting
    Ik zeg meestal ik vind dit niet kennen of kunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *