Kans om een gratis jaarpaspoort te winnen.

Kans om een gratis jaarpaspoort te winnen.

Goed nieuws voor de bezoekers van onze website:

Bij Talpa/John de Mol wordt er één gratis  premium jaarpaspoort ter waarde van € 19,95 weggegeven.

Je maakt hierop kans, als je deze week de code weet te kraken.Weet jij deze week de code te kraken? Meer informatie verschijnt morgenvroeg – 09:00 uur – op hun website! Dat adres is: www.utopiatv.nl/live. Hier kun je ook met een gratis paspoort iedere dag 30 minuten de livestream 1 volgen. (in totaal zijn er 4 live streams en twee  360 graden camera’s en dat 7 dagen lang, 24 uur per dag).

Je kunt altijd een gokje wagen. Als je wilt kun je morgen even een kijkje nemen op de site en wie weet valt deze prijs onder een van de bezoekers van onze website. Zo “stream” je dan gratis tot het einde van het jaar UTOPIA (geldig tot 31/12/15)!

Toch een leuke actie. Wil de persoon die dit wint dan a.u.b. hier op de site in een reactie via het contact-formulier aan ons laten weten dat hij/zij gewonnen heeft. Dan laten wij het (naar de wens van de persoon in kwestie) hier op de site weten.

Wat denken jullie, zal deze prijs onder onze bezoekers vallen?

Hartelijke groeten en succes met het kraken van de code!

Thom en Jeannet

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. fred at 04:23

  Pffffff, waar gaat dit over. Ik ben de buurman van utopia het terein ligt vlakbij mijn huis. Als ik heel goed luister kan ik zonder lid te zijn luisteren wat er allemaal gebeurd daar
  En toevallig weet ik de geheime ingangen. Hihihi
  Sszszsst niet verder vertellen hoor……
  Grtz
  Fx

 2. adriana46 at 23:01

  Ach Toet, ik vind het toch een heel leuk gebaar. (geen gegeven paarden in de mond kijken 🙂 ). Ik ga zeker trachten deze code te kraken. Ik heb totaal geen wiskundige aanleg, maar ik doe toch een poging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *