Familiebezoek voor Gio

Familiebezoek voor Gio

Tijd voor gezellig nieuws, dit keer voor Gio. Hij heeft namelijk familiebezoek in Utopia! Dit keer zijn zijn ouders, goede vriend, broer en zus degene die het terrein op komen lopen. Ze worden hartelijk ontvangen door Gio met de nodige knuffels. De familie heeft eten bij, lekkere broodjes! Gio is blij om zijn broer weer te zien, hij had hem namelijk niet verwacht. Zijn broer zat namelijk in het buitenland en is speciaal voor hem terug gekomen. Naomi geeft de familie ook netjes een hand en stelt zich voor, al voelt ze zich er wel een beetje ongemakkelijk bij. Daarna wordt er gezellig gekletst, zo krijgt Gio de groeten van Isabella en Samantha. En gaat het over het mogelijke vertrek van Gio. Volgens familie is het tijd om te gaan, uiteraard volgen er regelmatig streamlocks dus is het moeilijk te volgen. Wel horen we Gio zeggen dat hij 9 april eruit zal zijn. Ook heeft de vader van Gio nog een plan om een fandag te organiseren met alle oud Utopianen. Gio krijgt ook nog een leuk cadeau namelijk schoenen. Hij is er blij mee maar is wel bang dat ze snel stuk zullen gaan in een leefomgeving als Utopia. Het stel kletst gezellig even verder en door de streamlocks is er moeilijk verslag uit te brengen van wat er nou precies gezegd wordt. Wel heeft Gio het erg gezellig en dat is het belangrijkste!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:34

  Al die oude utopianen. Hoor je amper over utopia negatief praten. Zolang het programma loopt. Mag niemand verder wat zeggen erover.

 2. adriana46 at 18:55

  Lol al die groeten van zijn exen….. Samantha, Isabella en dat in de nabijheid van Naomi. Tja onze “populaire” Nederlandse jongen. Ik geloof direct dat zijn familie hem zo snel mogelijk uit Utopia wil halen. Niet alleen heeft hij zijn studie daar verkl**t, nog geen Propedeuse behaald. Maar zijn reputatie als “fatsoenlijke jongen” gaat zo ook volledig verloren.

  De datum 9 april zegt mij zo even niets. Misschien dat iemand van de reageerders dat hier weet, of de mensen van de redactie. Mij zegt het zo niets.

  Ik hoop dat Gio er inderdaad 9 april uitgaat. Dan komen er mogelijk meer normen en waarden terug. Nu lijkt het meer op een Sextopia dan op een Utopia. Als iemand zo’n gedrag vertoont (tomeloos/schaamteloos), wordt de rest er (helaas) in mee getrokken.

 3. David Brigham at 18:36

  Ja, flauw, altijd die strategische streamlocks (hoewel het mogelijk is dat zulke stukjes wel de TV halen?). Maar het is wel duidelijk dat de familie niet erg tevreden was over hun prinsje, en dat ze er goed ingewreven hebben dat zijn populariteit gekelderd is. Pa lijkt erg op Gio (slappe “Komt wel goed” mentaliteit, en hij verkoopt blijkbaar nog Gio-merchandise ook), ma vond ik altijd erg verstandig (en die schaamt zich volgens mij rot, ze zei het ook een paar keer). Dat zowel Sam als Isa hem nog de groeten doen en zeggen hem te missen… itt de kijker vinden ze de jonge hond blijkbaar nog steeds vertederend. Ach ja.

  • adriana46 at 19:00

   Lol David.
   Inderdaad die pa van Gio verkoopt inderdaad de Merchandise. Reputatie is belangrijker en dat beseft de moeder gelukkig. Voor mij is het al lang niet meer de populaire “puppy”.
   Giorgio heeft niet eens van die mooie “trouwe” (dat is een hond dan nog wel, trouw) puppy/honden ogen.

   Voor mij is Gio een Gigolo: “gratis sex met vrouwen en de betaling is de royale manier van leven (op kosten van de B.V.) binnen Utopia. Want zeg eerlijk kun je normaliter, om je liefje te bekoren een Jaccuzi huren (dat is slechts een van de voorbeelden van luxe leven die ik aanhaal).

  • adriana46 at 19:03

   Anneke, als de Utopianen of de familie zaken bespreken die de kijker niet mogen weten, gaat de camera op stream-lock. Dit moet zodat wij niet weten wat er achter “de poorten” gebeurt. Ooit heb ik eens gelezen dat de Utopianen (en denk? ook de familie) zelfs de postbode die op het terrein komt contracten hebben moeten ondertekenen voor een soort “zwijgplicht”. Dat is dus het gerucht, hoever dit de waarheid benadert dat weet ik dus echt niet (helaas, want ik zou er best het “fijne” van willen weten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *