Ruzie in Utopia land

Ruzie in Utopia land

Valentijn is voorbij en er is nu ook weinig liefde meer te vinden binnen de poorten van Utopia. Er zijn namelijk verschillende ruzies geweest.

Ruzie 1: Chris vs. de rest

Chris gooit zijn kont weer eens in de krib zoals we dat van hem gewend zijn. Zo schreef hij gisten iets op de wc muur, een boodschap met daarin weg met de duurzaamheid boe boe. Vanmorgen was het in de keuken weer raak. Er ontstond in één keer ruzie, Chris gooit een kaas weg in de prullenbak en dat vindt LauraB natuurlijk niet kunnen. Ze is het totaal niet eens met zijn gedrag. Chris antwoordt dat hij op het niveau van zijn mede bewoners probeert te komen. Maar dat was nog niet alles, Chris wilde nog een stuk kaas weg gooien en dat wilde LauraB voorkomen. Patrick neemt het voor haar op en vindt dat Chris op moet rotten. Chris vindt iedereen die maar in de buurt is een huichelaar en volgens Patrick is het wel duidelijk wat zijn mening betreft. Chris kan Utopia verlaten…

Ruzie 2: regenton ruzie

Wederom speelt Chris de hoofdrol. Hij wil namelijk een regenton die tegen de nieuwe gym staat gaan gebruiken. Echter is Ivan het daar niet zo mee eens maar Chris zet gewoon door en wil de regenton pakken. Ivan gaat snel tussen hem en de regenton in staan om dit te voorkomen. Vervolgens ontstaat er bijna een vechtpartij, echter blijft het bij wat trekken en duwen. Voor zover ruzie 2 mocht hier een filmpje van komen zullen we deze posten. Wellicht is de slechte nacht van Chris de oorzaak van zijn gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 14:38

  dit is voor geen utopia , ben geen fan van chris , maar hij is wel de enige , die weet wat utopia betekend .
  iets opbouwen , werken , geen ruzie , of ieder geval bijna geen ruzie , meningsverschil mag , enigste die het hardst werkt is chris , en wilco en patrick ook , zijn niet mij favoriete , maar ik kan er niet omheen . heb ik het over werken , geld verdienen , dat doet laura het meest , hoe ze het ook doet , maakt niet uit ,ze doet het , het brengt geld op , en de rest niet . zo is dat . colinda doet niks meer , laura b ook niet , naomi ook weinig , mark moet ik doet iets meer dan voor heen , hij helpt wilco ook , kan ik niets van zeggen eigenlijk , gio moet studeren , joey doet op het moment ook niet veel , nicole ook niet , was in het begin ook anders , gaby doet ook niks , die heeft het werk ook niet uitgevonden . utopia bouwen en dingen realiseren harmonie in de samen leving . dat is utopia

 2. dorina at 07:36

  Bij die chris zit ook een draadje los. Maar ja de regie vind zo iets geweldig. Anders hadden er bij mij al een paar uitgegaan. Verplicht weg ermee.
  En wie verdient er nog geld in utopia?????

 3. Ladybug at 04:39

  Ja nu zie je de ware aard van mensen boven komen. Chris is de groep heel duidelijk meer dan zat.Logisch want ze hebben hem nooit serieus genomen. Hij kiest er alleen een slecht moment voor uit om los te barsten want binnenkort zijn de nominaties.Ik vrees dat de nieuwkomer Chris eruit mikt en dat die nutteloze zogenaamde meester timmerman zich koest houdt en lekker kan blijven zitten.
  Bah wat een zootje

 4. adriana46 at 18:40

  Het blijkt weer waar te zijn:

  Stille wateren (in het begin was Chris tenminste de stille rustige tuinier) hebben diepe gronden! Het begon met dat rare incident. Dat hij zich op liet kl*ten een steen door de voorruit van Gio’s auto te gooien. Sindsdien ging zijn gedrag bergaf. Nu heeft Chris de gewoonte alcohol te nuttigen. Twee dagen achtereen zien wij dat het gebruik van alcohol enorm slecht valt bij Chris. De beruchte “slechte dronk”.

  Chris is een “Einzelheimer”, destijds daar op dat Franse landgoed, eenzaam in de kassen, daar was hij op zijn plek. In deze samenleving, nog “hechter”, (lees: niet beter!), dan buiten Utopia, past Chris absoluut niet!

  Hij breekt zichzelf af, maar ook de groep.
  Ik hoop dat ze hem nomineren en de kijker ook, want Chris zit in een “explosieve fase”.

  Voor iedereen beter als hij Utopia verlaat.
  Mijn excuses als mijn mening fout is, maar zo zie ik het dus op dit moment na al die incidenten. 🙁

  • Mjo at 17:39

   Idd, @joyce madarie zweers is geen leuke groep momenteel. Dit is geen Utopia meer, maar een Kindergarten ( peuterschool/kleuterschool )

 5. lena at 15:35

  Inderdaad chris is geweldig de enige die zich niet door de rest laat beïnvloeden. Lachen… ben alleen bang dat ze allemaal op hem gaan stemmen.

  • Mjo at 17:43

   Tja en dat is Chris dan zelf schuld, als ze hem eruit stemmen. Hij kan wel gelijk hebben, maar het komt hem gewoon niet goed (= lees: rottig en grof) uit z’n mond. Communicatief is die jongen gewoon niet vaardig genoeg.

 6. Manon at 15:28

  Haha geweldig Chris, maar niemand kan daar de waarheid aan! Inderdaad allemaal huichelaars! En doe wat aan je taalgebruik Nicole,je lijkt wel een straatmeid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *