Er ontstaan irritaties tussen Gerrit en Franny

Er ontstaan irritaties tussen Gerrit en Franny

Gerrit en Franny trekken de laatste tijd weer meer naar elkaar toe maar vandaag lijken er ergernissen te zijn. Wanneer de bewoners afgelopen avond gegeten hebben, besluit Gerrit Franny te confronteren met dingen die hij heeft gehoord. Heb jij aan Shelley gevraagd hoe je van mij afkomt vraagt Gerrit op de man af aan Franny. Ik heb haar om hulp gevraagd wat ik moet doen als ik weer in hetzelfde schuitje kom als de vorige keer legt Franny op haar beurt uit. Gerrit lijkt duidelijk boos te zijn om dit antwoord en loopt weg van Franny. Duidelijk zegt hij. De twee gaan geïrriteerd uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *