Een gezellige avond voor Gio & Naomi

Een gezellige avond voor Gio & Naomi

Naomi en Gio lijken steeds verder naar elkaar toe te trekken, de eerste zoen is inmiddels al een feit… Afgelopen avond hadden de twee het wederom gezellig dit keer in de kas en er is meer gebeurd dan alleen maar zoenen…

De twee hebben zich terug getrokken in de kas, er wordt veel gegiebeld en regelmatig horen we zoenende geluiden. Zoals verliefde mensen wel meer doen, uiteindelijk horen we zelfs wat gehijg! Er is weinig van te zien de twee hebben zich verstopt onder de dekens. Maar we kunnen wel een beetje raden wat er gebeurd is! Uiteindelijk stappen de twee naar buiten en zegt Naomi oh jeetje, beide beginnen te lachen. Gio loopt vervolgens alsof hij in zijn broek geplast heeft en Naomi vindt hem maar een mafkees. De twee doen vervolgens al lachend een westrijdje wie de grootste stappen kan nemen. Naomi concludeert dat Gio wint, hij heeft vast en zeker geoefend. Ja antwoordt Gio en de twee barsten in lachen uit…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Petra at 22:13

  Hoezo moeten de ouders van Naomi haar naar huis halen? Ze is 19 en dus voor de wet volwassen en mag ze zelf weten wat ze doet. Gio en Naomi zijn allebei jong, dus laat lekker gaan. Als ze maar zo verstandig zijn om veilige seks te hebben. Toen ik 19 was, woonde ik al samen! Zijn jullie niet jong geweest?? Ik stoor me aan veel dingen binnen Utopia, maar hieraan totaal niet.

  • anneke g at 12:27

   Ik ben ook jong geweest maar ik zal nooit voor de camera een nummertje maken ze zeggen wel ik merk het niet maar dat lijkt me sterk binnen kort komt er een dvd uit met de intieme momenten van UTOPIA

   • Petra at 19:53

    Ik zou überhaupt niet een jaar in Utopia gaan zitten, Anneke g. Maar ik denk niet dat je van (jonge) mensen kan verwachten dat ze die hele periode geen seks hebben. Vooral niet als ze verliefd zijn of denken verliefd te zijn. Met of zonder camera’s. En we krijgen toch niet meer te zien dan bij een willekeurige soap?

 2. lena at 18:08

  Mensen hebben totaal geen zelfrespect. Je laten neuken voor heel Nederland. Bahhh 19 jaar oud. Zou als ouders zijn haar meteen eruit halen. Wanneer komt de eerste utopia baby.

 3. Toet at 13:29

  Ons puistje heeft haar zin. je wordt misselijk van dat gesmak.Nu haar er uit sturen regelrecht naar de ouders.En er eens mensen in laten komen die wat anders met utopia willen dan die wip kippen.

 4. anneke at 11:38

  het is nu echt een kleuterklas zo kinder achtig wie het eerste er is en ik vind het gewoon walgelijk dat hij nu het bed deeld met haar hij is gewoon gebleven voor haar eerst Isabella er uit laten sturen door haar vind het ook niet gek dat hij niet de geliefste persoon is door de Nederlanders niemand is meer leuk

 5. Mieke at 11:34

  Ik heb al vaak horen zeggen als excuus voor Gi zijn gedrag dat hij pas 21 is , maar dan vind ik het nog niet normaal dat hij met alle jonge blonde dames de daad moet verrichten. Gi is de mannelijke Utopiaslet aan het worden.
  Ook Naomi vind ik niet slim dat zij er meteen intrapt, maar ja zij is ook nog echt een puber en zeer kinderachtig en heeft het benul niet wat ze doet.
  Ik vind het heel jammer dat Gi zo dom kan zijn, je kunt ook maatje zijn met een blonde dame zonder met haar het bed te delen.

 6. Willy at 11:16

  Verstandig dat ze allebei terug gaan naar buiten, dan komen ze weer in de realiteit, ze halen een hoop irritatie van mede bewoners op hun nek, en terecht. Arme vrienden en exen en ouders om dit allemaal te moeten horen en zien, de puber en de kleuter.

  • Jeannet at 19:08

   Ik ben het met alle voorgaande reacties eens. Wij zijn allen van mening dat het ongehoord is en dat Gio inderdaad inmiddels wel de Utopia slet is. Arme Isabella arme Samantha, misschien ooit in de komende maanden “arme Naomi”, want Gio wisselt zijn liefjes even gemakkelijk als zijn sokken. Als er weer een nieuwe inwoonster komt, die of knapper of…. is dan Naomi: ach, even over”wippen”.

   Het laatste beetje respect dat ik voor Gio had (als groot fan van Isabella) is bij deze totaal verdwenen.

   Met Naomi heb ik geen medelijden. Ze heeft Isabella er (moedwillig) uitgestemd, mede uiteraard door de invloed van de anderen. Maar ook om een “concurrent” uit te schakelen. Want ze gaf al van tevoren aan Gio wel zeker de moeite waard te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *