Vermoeden: Peter Nuninga terug naar Utopia?

Vermoeden: Peter Nuninga terug naar Utopia?

Iedereen kent oud bewoner Peter Nuninga wel, een van de eerste 15 bewoners die aan Utopia mee deed. En de oud Utopia bewoner die zich eruit liet stemmen omdat hij in zijn privé leven nog het een en het ander moest regelen. Eerder gaf Peter aan dat nu alles op de rit is graag weer terug naar Utopia zou willen. En vandaag lijkt het vermoeden nog groter te worden dat Peter binnenkort in Utopia terug zal keren! Zo heeft hij verschillende Facebook statussen gepost die het vermoeden alleen maar doen vergroten. Onder andere laat hij een Whatsapp chat zien met hierin een uitnodiging om in Laren op gesprek te komen. Niet veel later staat er een nieuwe facebook status online, met hierin afbeeldingen van Talpa en de volgende mededeling:

“Nou daar zijn we weer. Hier begon het een jaar geleden ook in dit hokje. Voelt vertrouwd inmiddels 🙂 — bij Talpa Producties.”

Of Peter daadwerkelijk terug keert in Utopia is niet geheel zeker en is dus een vermoeden! We hebben Peter om een persoonlijke reactie gevraagd en zullen je uiteraard op de hoogte houden!

Uitnodiging van Talpa

Uitnodiging van Talpa om langs te komen

Peter Nuninga terug in Utopia?

Peter is gearriveerd bijTalpa

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 18:27

    Toet het is nooit een eenheid geweest. Zaten soms wat normalere mensen tussen. Maar is altijd ruzie onder elkaar geweest. Maar ja blijf het wel leuk vinden om te kijken.

  2. den steuker at 17:23

    Dacht dat hij hem toch goed raakte en nogal eens wat teveel dronk.Kun je nagaan hoe wanhopig ze bij Utopia zijn om iemand terug te halen.Trouwens je moet wel erg graag in de picture komen als je weerkeert in Utopia.Lijkt mij je eigenwaarde niet erg groot en/ of je moet wanhopig zijn.

  3. Toet at 16:53

    Helemaal leuk mocht hij terug komen.Nu nog een paar mensen van verleden jaar die waarden en normen waarderen.Geen drank geen seks op camera.s .Bouwen aan respect en er voor elkaar zijn.Een eenheid dat is wat ze nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *