Chris heeft kritiek over Colinda en Wilco

Chris heeft kritiek over Colinda en Wilco

Chris is een man die zegt waar het op staat en dat liet hij vanmorgen ook weer zien. Dit keer uit hij zijn mening over de switch in relatie die Colinda gemaakt heeft. Hij uit zijn kritiek over Colinda en Wilco.

Chris zoekt Colinda op en zegt het bizar te vinden dat ze opeens gevoelens voor Wilco heeft. We leven hier gewoon op een bom! En met koken en schoonmaken maak je jouw gedrag niet goed. Colinda is een beetje verbaasd van wat Chris zegt en geeft als antwoord dat hij er maar mee om moet gaan. Chris accepteert dat antwoord niet en gaat nog even door. En vertelt zijn blik op de gehele situatie aan haar. De woorden van Chris komen hard bij Colinda aan en al snel krijgt Laura er ook hoogte van. Trek jij nou iets aan van iemand vraagt Laura verontwaardigd.

Colinda is de schuldige
Even later gaat hij ook een praatje met Patrick aan om zijn steun te betuigen. Het lijkt wel alsof alle ruggen nu naar Colinda gekeerd worden. “Ik ben zo dom en naïef geweest”, zegt Patrick. Na verdriet komt meestal woede, maar onze timmerman legt het allemaal naast zich neer en lijkt het licht gezien te hebben. Volgens hem is het allemaal Colinda’s schuld en maakt ze gebruik van mensen. Wilco die tuint er ook in. Zíj doet dit!

Chris is het met hem eens ze creëert een mijnenveld. Hij wil Wilco de schuld niet geven, het is namelijk Colinda die hem onder haar duim heeft. Patrick krijgt langzaamaan weer steun vanuit de groep, veel mensen staan namelijk aan zijn kant.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. tintje at 07:47

  Alhoewel dat ik het eens ben dat collinda eindelijk het licht heeft gezien en niet met patrick verder wilt, maar wat ze nu doet is ook niet normaal.
  Ja, je kan gevoelens voor een andere krijgen, maar dit gaat bij haar wel erg gauw.
  En daarbij weet ik het ook niet of wilco wel zo oprecht is en haar alleen gebruikt om de spanning nog verder op te bouwen.
  Patrick heeft het meeste hier zelf schuld aan, want soms ziet hij echt iets wat er helemaal niet is, maar dat hij oprecht om haar geeft/heeft gegeven, is waar. Dat zie je aan alles, vergeten die hap patrick en voor je zelf gaan en zo weer worden hoe je in het begin was voordat wilco er was, ook met wilco nog in het team, dat kan heus wel.

 2. joyce madarie zweers at 01:05

  colinda ik zeg 1 ding , je gedraagt je zo als een publieke vrouw , van de 1ne naar de ander eerst probeer je mark in bed te krijgen , maaar die gebruikt zijn verstand , dan maak je patrick het hoofd op hol en nu pak je wilco , je voelt niet eens als medium dat je gebruikt wordt door wilco , om patrick te pakken , ben van beide geen fan , maar dat hij kapot gaat van liefde verdriet , boeit jou eigenlijk ook niet . als je wilt fozen doe je dat maar op een aparte plek buiten desnoods of op een plek waar niemand je ziet of hoort , bij de koeien of de gym , maar niet naast de slaapkamer van je ex , bah . op het moment is het een zooitje in utopia , niet te mooi meer , dit is geen utopia , jullie daaro horen in een nieuwe programma , het gevangnis wezen , net zo iets als in utopia maar dan anders . het is 1 en al agressie daaro

 3. joyce madarie zweers at 00:02

  vanavond gekeken naar de tv , naar utopia , schandalig hoe colinda te werk gaat , een vrouw van jan lek mien de kloot , ik ben laaiend op der , ik ben geen fan van patrick , maar dit slaat alles , een schande voor ons mediums , gevoel van niks , anders had ze wilco al door gehad , en op andere dingen zat ze ook fout , zelfs bij wilco zijn reading zat ze fout , ze kon geen kontakt maken met de vriend van lot , die overleden is , ze heeft wilco niet door , ze maakt toch veel blunders , stem haar er maar uit , dan wordt het rustig daaro dan heb patrick haar niet meer , en wilco kan haar niet pakken om patrick te pakken . colinda eruit , of wilco en patrick , ben er klaar mee . hoe kom ik daaro in utopia , kan ik hun een reading geven en colinda eens testen . dit gaat uit de hand lopen zo . en maak de naam kapot zo van de mediums en paragnosten .

  • Jeannet at 02:21

   Helemaal waar J.Madarie, ze zet inderdaad andere mediums en paragnosten zwaar voor schut. Zij ligt de boel op, dat heb ik ook kunnen constaterenen jij haalt hier mooi de voorbeelden bij aan. Ruud heeft haar al direct in het begin als oplichtster ” ontmaskerd”.

   Schandalig en voor dat voorspellen vraagt ze ook nog eens een behoorlijk bedrag! Schaamteloos. Evenzo schaamteloos als ze met haar relaties binnen Utopia omgaat. Van de een naar de ander “overwippen”. Arme dochters, het zal je moeder maar zijn die voor het oog van heel Nederland zich zo schaamteloos gedraagt en dan dat idiote alcoholmisbruik van haar…. belachelijk!

 4. ellis at 23:27

  Het is een behoorlijke h…keet daar! Wal-ge-lijk! !! Geen respect voor anderen en zeker niet voor jezelf om jezelf zo te grabbel te gooien voor heel Nederland. Het lijken wel een stelletje konijnen. Hoe kan je straks jezelf nog aan de buitenwereld en je familie vertonen als je uit die kot komt!

  • Moon at 18:10

   Ik vind t schandalig wat Colinda doet!!! Vraag me af als t andersom was geweest hoe ze dan gereageerd had…dacht altijd dat ze zo van de medemens was..volgens mij kan ze niet zonder man…ben benieuwd wat de dochters van Col hiervan vinden. Denk niet dat ze trots zijn op hun moeder…en als ze wil voozen doe t dan waar Patrick ze niet kan zien…wat Wilco en Colinda nu doen is echt uitlokken…zooitje ongeregeld. Ik hoop dat Wilco haar voor de gek houd madame met de bovennatuurlijke gaven…haha lach me rot!!!

 5. rina at 21:56

  Helemaal met Ineke en Manon eens.
  Als je zo’n grote vent bent om iemand de grond in te trappen meerdere malen,
  Wees dan ook zo flink om je nederlaag te incasseren.
  Ik walg van zulke jankers.

 6. Jeannet at 19:21

  Super dat Chris het schaamteloze gedrag van Colinda naar haar uitspreekt. Heel eerlijk, direct tegen de persoon, iplv. achter haar rug om. “De woorden van Chris komen hard bij Colinda aan”. Ja Colinda dat kan, maar Chris verwoordt enkel dat wat jij doet. En je gaat met jouw gedrag over “lijken”. Hoe is Godsnaam kun je Patrick zo diep kwetsen en emotioneel bezeren. Ik vind jouw gedrag walgelijk! En ik denk dat veel mensen het met mij eens zijn.

  Wilco is niet zo direct een “slachtoffer”, ach af en toe een knuffel en een wip, welke vent is daar niet blij mee…….? Tevens vindt Wilco het ook prachtig om Patrick dwars te zitten.

  Ik ben blij te kunnen lezen dat Patrick het inmiddels gelaten opneemt. Patrick zal groeien. Wij hebben eerder een “zwerver” (Rienk) in Utopia zien groeien, ik denk dat Patrick nog meer kwaliteiten in zich heeft (in ieder geval niet zoals Rienk te vasthangend aan geloof!), Patrick moet even oud hartzeer leren verwerken en dan zich richten op dat wat hij kan. Het is een emotionele man. Goed met zijn emoties omgaan dat moet hij nog leren. Het zou feitelijk een super goed idee zijn als Talpa/John de Mol af en toe een psycholoog langs zou sturen, zodat de inwoners goed met emoties om leren gaan.

  In deze situatie sta ik helemaal achter Patrick.

 7. lena at 18:33

  Of het patrick nou wel of niet zijn eigen schuld was. Vind ik het niet echt netjes van collinda. Om het nog niet uit te hebben met de ene en meteen met de vijand van de ander aan te pappen.

 8. Ineke at 15:46

  Wat een onzin zeg. Patrick heeft Colinda de grond in getrapt met zijn pubergedrag. Eindelijk heeft ze er een punt achter gezet en verder gegaan . Goed zo Colinda! Man up Patrick stop met dat gejank en ga verder ipv maar je op een ander te richten. Kijk eerst eens naar je eigen domme gedrag.

  • Manon at 17:20

   Helemaal mee eens Ineke! Wat is het toch een vies mannetje die patrick, kan hij haar niet krijgen dan maar haat zaaien in de groep! Dit zegt uiteraard ook wel iets over de mensen die nu ineens achter patrick staan!

 9. Sonja Hiemstra at 15:18

  Inderdaad heeft Collinda Wilco ingepalmd nadat Patrick haar alcoholisme aan de kaak stelde, uit wraak en woede verleidde ze Wilco, dat heeft niks met liefde te maken…… Het is een enorm egocentrisch mens en ik hoop, dat ze haar eruit stemmen !

  • anneke g at 12:35

   Ze zijn beide door hun kinderen gewaarschuwd maar ze doen waar ze zelf zin in hebben maar zoals sommige schrijven je zal maar jeuk hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *