Utopia nieuwtjes 29 januari

Utopia nieuwtjes 29 januari

Alle Utopia nieuwtjes van 29 januari vindt je hier terug. De kleine gebeurtenissen hebben we voor je op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Patrick haat Wilco nog steeds en dit laat hij blijken ook. Zo zegt hij tegen Wilco hem rauw op te vreten op een broodje. Wilco lijkt er luchtig op te reageren. (zie video)
 • Patrick wil zich graag laten dopen tijdens de volgende kerkdienst in Utopia. Hij wil zo zijn oude leven achter zich laten, een frisse start! Gaby staat er uiteraard helemaal achter… (zie video)
 • Patrick heeft een brief geschreven voor Colinda. Hij kan op die manier beter met haar communiceren. Zal binnenkort wederom een bom ontploffen? (zie video)
 • Ivan heeft ambitieuze plannen voor in Utopia. Er moet geld verdient worden en de productiviteit moet omhoog. Maar heeft hij ook enkele regels bedacht. Aangezien hij de Topi van de week is wil hij dit gaan invoeren als experiment. Vrijdag legt hij alles uit tijdens het centraal. Benieuwd naar zijn plannen? Bekijk dan de video onderaan dit bericht.
 • De kachel is nagekeken door Wim, blijkbaar is deze niet helemaal goed gemaakt en zal er wat veranderd moeten worden. Wim helpt de bewoners graag uit de brand.
 • De gym vordert, Wim geeft wel nog wat tips over de constructie. Naomi en Nicole hebben hard gewerkt in de gym zo hebben ze de vloer geveegd.
 • De vide vordert, de meeste muren zitten er al bijna in.
 • Wie weet zien we oud bewoner Peter Nuninga binnenkort terug in Utopia?
 • Er is een mailtje van een standhouder gekomen. De standhouder zal niet meer terug komen op de Utopia markt, Bjorn en Mark vinden het jammer om te lezen. (zie video)
 • Gio is weer terug in Utopia en heeft zijn laatste tentamen erop zitten. Volgens hem is het allemaal goed gegaan. Zal hij zijn propedeuse behaald hebben? En zal er vanavond een feestje gevierd worden?
 • De vide is zo goed als klaar, ben je benieuwd naar de beelden? Check het filmpje dan even!

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen. Kom je regelmatig even terug? Geen Utopia nieuws meer missen? Hou dan onze Facebook en Twitter in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 18:39

  En dan zeggen dat Chris het fout had met de kachel goed dat het nageken is heeft hij toch gelijk
  Plannen van Ivan dat gaat worden meneer wil bediend worden hij wil de eerst komende week geen klusjes doen maar hoe kan hij nu winnen hij heeft straf en kreeg stemmen van zijn vriendjes als je straf hebt mag je eigenlijk niet mee doen dus volgens mij hebben zijn vriendjes dit expres gedaan om andere te straffen
  Er zullen nog wel meer markt kramers niet meer komen als ze zo door gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *