Patrick haat Wilco

Patrick haat Wilco

Patrick loopt laat in de nacht nog wat rond, hij lijkt niet goed in zijn vel te zitten. Ook LauraB valt het op en gaat het gesprek aan met de beste man… Al snel wordt duidelijk dat Patrick Wilco echt haat.

LauraB zegt tegen Patrick probeer een beetje rustig te blijven. Ik word knettergek van binnen antwoordt Patrick. LauraB zegt het goed te kunnen zien aan zijn loopje en zie je er net overheen kijken. Ik word knettergek van die vent onderbreekt Patrick haar. LauraB besluit om met zijn tweeën even te gaan zitten om even te praten en nemen plaats aan de picknicktafel. Hij doet niks zegt LauraB, ze liggen te slapen. Volgens Patrick gaat Wilco elke keer het bed van Colinda in als de lichten uit zijn. Ik doe mijn best Lau, onwijs mijn best. Hij doet het er f*cking om, ik zit hier een brief naar mijn kinderen te schrijven dat ze uitgenodigd zijn. Dat Col oke is en dat er een hele hoop dingen gebeuren. Ook staat erin dat Col een schat van een vrouw is. En 5 minuten laten ligt hij bij haar op bed. Ja antwoordt LauraB maar dat weet Wilco niet. I don’t give a f*ck gaat Patrick verder, hij haalt het bloed onder mijn nagels vandaan! Hij ziet dat ik er middenin zit. Kom godverdomme dan met mijn praten als je een vent bent! Hij doet het expres, alles wat ik hier heb opgebouwd maakt hij stuk. Alles waar ik om geef moet kapot. LauraB hoort het aan, zegt hem te begrijpen maar adviseert om wat rustiger te worden. Er zou begonnen worden aan een huis vandaag gaat Patrick gewoon verder. Ja zegt LauraB dat moet je loslaten, het is niet meer jou project. Denk effe aan jezelf! Volgens Patrick denkt hij aan zichzelf, ik zou hier een huisje komen bouwen. LauraB wijst hem even op het geen wat hij echt gezegd heeft. Nee je kwam hier omdat je een ander leven wilde beginnen. Je bent timmerman en uitvinder en wilde graag bezig gaan met speelgoed. Alles wat LauraB zegt wordt weer negatief omgebogen door Patrick en zoals je misschien wel kunt raden gaat het gesprek nog even door. LauraB voert geduldig het gesprek verder en uiteindelijk besluit Patrick op de bank te slapen. Het volledige filmpje kun je hieronder nog eens terug zien. Zal binnenkort wederom een bom barsten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Yvon Janssen at 23:24

  Mijn moeder zei altijd,als ik 3 keer ruzie had gemaakt. B.v,en ik gaf andere de schuld,zou het niet aan jou kunnen liggen!!
  Zo is het met Patrick ook toen Wilco binnen kwam met veel spektakel, dat klopt was Patrick al kwaad omdat hij niet meer in het middelpunt stond met zijn zielig gedoe,
  Hij huild de hele dag door maar je ziet geen traan lopen!!!aansteller!!!
  Ik vind het zo’n misselijk makend mannetje,dat is toch geen kerel.
  Ik weet zeker dat Wilco niet zo goed is als ik,ik masseerde haar voeten!!!en ik schold haar voor rot,dat zegt hij er niet bij.
  Als mijn man mij zo behandelde als die vent vloog die mijn deur uit,

 2. Nelly at 22:47

  Kan er nog steeds met mijn hoofd niet bij dat niemand dat gure mannetje doorheeft zit hier zelf ook met een timmerman in huis en er was gewoon niks loos met het bouwwerk van Patrick alleen het mispunt wist het weer beter en krijgt zo ook iedereen op zijn hand eruit met die vent hoe eerder hoe liever wedden dat Patrick weer de zorgzame man word van in het begin.

 3. Manon at 12:35

  Al hoewel dit zeer lachwekkende t.v is zou ik er toch maar voor kiezen om die patrick eruit te halen.. wat een trieste man! Echt word met de dag erger! En laura b ga toch eens wat doen in plaats van dat eeuwige geroddel en stoken van je!

  • anneke g at 12:44

   Waarom Patrick Wilco kwam later binnen en heeft vanaf dag een al Patrick lopen te treiteren en nu vooral hij zij geliefde heeft afgepakt want hij moet haar naar horen zeggen op beeld dat hij niks van der wil dus dan is het inpalmen wat hij doet van Colinda en ook van Colinda zelf ook niet goed te spreken
   Dus Wilco eruit maar omdat hij meer vriendjes heeft die bang voor hem zijn zal er volgende keer wel op het bankje zitten

   • Manon at 13:21

    Anneke g: volgens mij klopt je tekst niet helemaal! Jij schrijft: zijn geliefde! Maar had colinda er niet allang een einde aan gemaakt?! Dus ze hadden helemaal niets meer en colinda is toch niet patrick zijn bezit!! En Wilco was niet degene die colinda opzocht..

   • Mjo at 14:28

    @Anneke g, ik ben het niet helemaal met je reactie eens :

    Wel met je eens: Dat Wilco vanaf dag 1 bezig is geweest, Patrick te treiteren en het bloed onder z’n nagels vandaan te halen.

    Niet met je eens, dat Wilco, Colinda van Patrick heeft afgepakt:
    Want eerlijk is eerlijk en dat moet gezegd worden, ook door mij, dat Colinda de toenadering naar Wilco heeft gezocht. Wilco heeft Colinda dus niet van Patrick afgepakt, alhoewel het Wilco natuurlijk wel goed uitkomt dat dit gebeurd is.

   • Jeannet at 21:31

    Precies Anneke g, héél goed gezien. Patrick was er het eerste, Wilco kwam nadien. Wilco richtte direct na binnenkomst in Utopia al zijn gifpijlen op Patrick (tot op de dag van vandaag). Dat wat Patrick zegt klopt !

    Wilco breekt alles af wat Patrick neerzet, fysiek en emotioneel.
    Wilco is een intens gemeen mannetje.

    Bah ik hoop dat Patrick in Utopia mag blijven, helaas is hij genomineerd, veel liever zag ik dat nare gastje – Wilco – op de bank zitten en weggestemd worden!

    Let maar op, Wilco gaat door met het treiteren van Patrick.
    Helaas, arme Patrick ik hoop dat de andere Utopianen door krijgen wat voor een vies spel die Wilco speelt en Patrick’s kant zullen kiezen. Dan ook komt Patrick emotioneel tot rust en zal uiteindelijk een rustige en stabiele man worden (het zit in hem, denk ik te concluderen met de mensenkennis die ik heb). Patrick is in het verleden emotioneel beschadigd en daarom vertoont hij het gedrag zoals hij naar Colinda deed. Dit is echter niet de echte Patrick, dat is – denk ik – een lieve trouwe, zorgzame man.

    • Therese at 22:28

     Jeannet, Ik ben het helemaal met je eens want wat ik uit en in de filmpjes hoor is die lieve patrick voor het ongeluk geboren zo ben ik nu al bang dat als Patrick in maart jarig is zijn 3 zoons niet komen en dan zakt hij echt helemaal in . Ik heb heeeeeellll veeeeeeell medelijden met Patrick .
     Die smerige stuiterbal van een Wilco is een heeeeeeeeelllllllllllleeeeeeeeeeee grote treiter****k.
     En dan die fijne paragnost die kan beter een r…..m zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *